Goede doelen

In het verleden heb ik voor enkele goede doelen een actie gevoerd. O.a. Duchenne Heroes gereden en de Homeride. Als bedrijf blijf ik goede doelen steunen. Zoveel goede doelen en lastig om iedereen te steunen. Volgende maatschappelijke plan zit ook al in het vat. Ook is duurzaamheid en het milieu iets wat me als afvalbeheerder ook al aansprak. Aantal keren per jaar zet ik met in voor Nederland Schoon.

Ronald McDonald Kinderfonds

Elk jaar verstuur ik nog ouderwets kerstkaarten naar familie, vrienden en relaties. Deze kaarten koop ik elk jaar van het Ronald McDonald huis Zwolle. Jose Reuvekamp maakt altijd speciale kaarten. Zo kan ik door het sturen van een kerstgroet ook nog een goed doel steunen.


CliniClowns

CliniClowns is ook een goed doel wat ik steun. Als basis heb ik een box waar ik oude inktpatronen verzamel voor dit goede doel. Heb jij eens een lege inktpatroon. Dan mag je die gerust bij me inleveren. Ook als ik een evenement draai zal ik hierbij vragen om hun toners (patronen) aan me te geven.

Correctbook

Een Correctbook kreeg ik eens als geschenk van mijn relatie van Renewi. Een mooi initatief en dit gebruik ik nu ook zelf voor overleggen. Je maakt een notitie op een soort whiteboard schrift. Wanneer je de notitites verwerkt hebt kun je het wissen en kun je deze pagina weer gebruiken. Dit is een onderdeel, want ze zorgen ook dat kinderen over heel de wereld kunnen werken met een correctbook. Er zijn veel gebieden in de wereld waar onderwijs nog een wens is voor veel leerlingen. Ook het analfabetisme wordt hierdoor ondersteunt. Kinderen kunnen langer met schriften doen. Niet elke keer weer een nieuw schrift.