EK baanwielrennen U23

Tijdens EURO2020, was er al een gesprek om na het EK voetbal door te gaan naar het EK baanwielrennen in Apeldoorn.

Begin augustus kwam dit mooie evenement. Een evenement met de sport waar ik jaren actief ben geweest als ploegleider.

Samen met Rens en Anouk van Libema Profcycling hebben we in deze tijd een mooi toernooi neer kunnen zetten. Rens en Anouk zijn al enkele maanden bezig met voorbereiden. Waar we onder de regels van corona een sportevenement toch door kunnen laten gaan. Veel testen en toch ook gewoon met mondmaskers op. Nee dat was allemaal niet erg, om zo toch een toernooi voor de toekomstige baanwielrenners op te zetten. Van 17 t/m 22 augustus.

Baanwielrenners van 17 t/m 23 jaar konden hier strijden om de Europese titels. Mooie wedstrijden waren er te zien op de Velodrome of Omnisport. De week voor afgaand aan het toernooi konden we op een groot scherm ook zien de strijd van de baanwielrenners in #Tokio. Mooie resultaten werden gehaald. Deze kampioen hebben veel trainingsuren op deze baan liggen, hier in Apeldoorn. Dus tijdens dit toernooi kan de jeugd in de voetsporen treden van hun helden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: