Hoe het begon

Na jaren lang actief te zijn in de (top)sport. Waarbij ik teammanager was van een dames wielerploeg. Heb ik besloten dat naast me neer te leggen. Tijd voor nieuwe uitdagingen. Dit heb ik vervolgens ook gedaan. Heb wat kleine dingetjes gedaan op regionaal gebied en toen maar eens ingeschreven als vrijwilliger bij het WK baanwielrennen 2018 te Apeldoorn.

Daar vond ik als snel mijn draai en was mijn taak al snel in de back office. Veel last minute dingen regelen en zorgen dat alles achter de schermen goed verliep. Dat is wel aan me toe vertrouwd. Na dit volgde al snel een EK veldrijden in Rosmalen.

Ja ik heb toch het virus van dingen regelen en organiseren. Daar kwam ik nu weer achter en het netwerk werd steeds groter.

In 2020 was de planning om voor @ABunchofChoices aan de slag te gaan om voor de toeschouwers van EURO2020 een mooi feest te organiseren in de stad Amsterdam. In dit netwerk kreeg ik de kans om voor de KNVB aan de slag te gaan. In het LOS Amsterdam team.

Vlak nadat ik ontslag had genomen. We weten allemaal wat er toen gebeurde. COVID-19. Ik kon nog aan de slag blijven bij mijn toen huidige werkgever Beaphar. We konden elkaar daarin goed vinden.

2021 heb ik de stap weer genomen. EURO2020 was mijn eerste echte opdracht. Als Event Transport (ETRN) was ons team verantwoordelijk voor het transport. Van parkeerkaarten tot het bus vervoer van de teams. Een geweldige mooie klus en dit hebben we met succes weten af te sluiten.

Nu naar mijn volgende doelen en opdrachten. Blijf me volgen en als je ooit iemand nodig bent voor in je organisatie van je evenement (sport, muziek). Neem dan contact met me op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: