AREA 0572

Muziek is een groot deel van mijn leven. Pinkpop 1992 en veel andere concerten staan nog steeds in mijn gedachten. Met veel plezier kijk ik hier terug op.

Ook in 2020 ben ik voor het eerste naar A State of Trance (ASOT) geweest. Hier veel plezier gehad. Ruben de Ronde was de eerste DJ die ik werkelijk hoorde. Armin van Buuren volgde later op de avond. De 2e dag een bijzondere dag, maar afgesloten met de het echte grote ASOT. Daar zag ik DJ Nifra en DJ Fisherman als eerste optreden. Vanaf toen al veel contact gehad met deze 2 DJ’s. De rest ging toen vanzelf.

Waarom geen dance feest in het Oosten van het land. Veel fans moeten altijd naar Amsterdam of andere plaatsen om te genieten van deze mooie belevenissen.

Een volledig draaiboek voor het dansfeest #AREA0572 ligt klaar. De naam is het kengetal van de gemeente Raalte. Inderdaad mijn woonplaats.

Het doel is eind 2021 al klein te beginnen, maar de doelstelling is in 2022 een geweldige belevenis neer te zetten voor de muziekliefhebbers van dance/trance.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: